Diensten:
Decoratieschilder, wij gaan voor de echte uitdaging

Heeft u het idee dat u het allemaal net even op een hoger niveau wilt? Geen simpele klussen, maar wat meer uitdagend werk, zoals een muurschildering, het schilderen van aparte meubels, of een schildering waarbij oudere technieken gebruikt moeten worden? Dan heeft u niet veel aan een standaard schilder.  Guns Schilderwerken is dan een betere keuze.

Deze is gespecialiseerd in de moeilijkere klussen, is op zoek naar leuke uitdagingen en heeft de technieken en ervaring in huis om echt werk te maken van uw klussen. Voor het beste resultaat en de beste prijzen kunt u gewoon in Wommelgem blijven.

 

 

De decoratieschilder uit Wommelgem

Wanneer u voor een decoratieschilder Wommelgem wilt doorzoeken, dan bent u goed bezig. De decoratieschilders weten precies wat zij doen. Zij kunnen van nieuw meubilair oudere meubels maken en hebben de technieken in huis om geweldige werkjes neer te zetten. Moet een muur op een bepaalde manier versierd worden, of moeten er andere elementen voorzien worden van speciale effecten, dan is de decoratieschilder de juiste man voor de klus. De ervaring, de kennis en de techniek gecombineerd zorgt voor een geweldig effect.

Dit zijn de klussen die u echt niet zelf wilt doen. Dat is ook zo goed als onmogelijk. Om een goede schildering te maken met de juiste effecten en de juiste aanpak heeft u veel ervaring nodig. Daarom is het verstandig om dit gewoon over te laten aan de specialisten die hier veel meer ervaring mee hebben en die direct de goede ideeën krijgen zodat zij direct aan de slag kunnen. Heeft u een beeld in uw hoofd maar heeft u geen idee hoe dit ooit verwezenlijkt kan worden? Dan hoeft u het alleen maar in woorden te vatten zodat de decoratieschilder uit Wommelgem hier direct mee aan de slag kan.

Hout interieur neemt David Guns volledig voor eigen rekening. Voornamelijk schilder inbouwkasten, meubels op maat en persoonlijk gekleurd BV: eettafels, horeca, bureau’s etc.

Het aankleden met decoratie voor handelszaken… Kerst, Pasen,valentijn decoratie.. Wordt het allemaal wat veel om telkens seizoensgebonden uw handelspand aan te kleden, of vindt u het voornamelijk niet veilig om uw eigen personeel op hoogte in te zetten? Guns- decoratiewerken helpt u graag verder.

Vloeren

Verder bent u ook bij Guns Schilderwerken aan het juiste adres voor het egaliseren en plaatsen van diverse gietvloeren.

 

Laat het decoratief schilderen over aan een pro en kies voor kwaliteit met Guns Schilderwerken!

Zelfwerkend zaakvoerder David Guns heeft een opleiding genoten in de schilder- en bouwafwerking.
Sinds hij ook professioneel actief is in de sector, heeft hij veel ervaring opgedaan die eraan bijdraagt dat u als klant kan rekenen op degelijk uitgevoerd werk.

Voor een vrijblijvende offerte kan u Guns Schilderwerken steeds contacteren via onderstaande gegevens:

Guns Schilderwerken

Schaarbosstraat 12
2160 Wommelgem

0477/17.08.24
david@guns-schilderwerken.be
guns-schilderwerken.be