Decoratieschilder Wommelgem

Er zijn mensen die niet van standaard houden. Deze mensen willen geen saaie voorwerpen en meubels in huis, maar willen juist een beetje extra hebben. Iets dat opvalt, iets met meer dimensies. Deze mensen moeten zeker eens de decoratieschilder in Wommelgem bezoeken. Een decoratieschilder is iemand die kan spelen met licht en donker, die dingen schijnbaar aanwezig kunnen maken terwijl deze er niet zijn.

Zij kunnen vergulden, meubels restaureren of objecten verouderen door speciale technieken te gebruiken met de verf. Daarnaast hebben zij speciale manieren om ervoor te zorgen dat de resultaten spectaculair kunnen zijn, zodat het zeker op zal vallen wanneer er bezoek komt.

 

Waarom de decoratieschilder uit Wommelgem?

Tegenwoordig kopen we allemaal dezelfde meubels en dezelfde decoratie. Wanneer u op visite gaat bij de buren, kunt u van de helft van de objecten inschatten waar deze gekocht zijn en dat is jammer. We maken ons tegenwoordig nauwelijks nog iets eigen, terwijl het zo ontzettend makkelijk gedaan kan worden. De decoratieschilder in Wommelgem weet dat we graag uniek willen zijn.

Dat kan door het huis aan te passen, door een geweldige muurschildering te maken, of door te zorgen voor 3D effecten op de muur van de schuur zodat iedereen zich verbaast over de ontzettende leuke uitwerkingen.

De decoratieschilder uit Wommelgem wordt uiteraard ook ingeschakeld door bedrijven. Hier kunnen ook muurschilderingen aangevraagd worden, maar vaak gaat het hier om speciale uithangborden. Wanneer u zeker wilt dat uw bedrijf gezien wordt in de menigte, dan heeft u iets nodig dat opvalt voor de meeste mensen. Dit begint bij het verbazen en wat werkt hier nou beter mee dan een uithangbord dat alle mensen zien? Ook hier draait de decoratieschilder uit Wommelgem nauwelijks zijn hand voor om, want geen uitdaging is te groot voor de mannen met de ervaring.

 

Laat het decoratief schilderen over aan een pro en kies voor kwaliteit met Guns Schilderwerken!

Zelfwerkend zaakvoerder David Guns heeft een opleiding genoten in de schilder- en bouwafwerking.
Sinds hij ook professioneel actief is in de sector, heeft hij veel ervaring opgedaan die eraan bijdraagt dat u als klant kan rekenen op degelijk uitgevoerd werk.

Voor een vrijblijvende offerte kan u Guns Schilderwerken steeds contacteren via onderstaande gegevens:

Guns Schilderwerken

Schaarbosstraat 12
2160 Wommelgem

0477/17.08.24
david@guns-schilderwerken.be
guns-schilderwerken.be

Schilder Wommelgem | Schilder Antwerpen | Schilder gezocht | Schilderwerken prijs | Laten behangen | Laten behangen prijs | Behanger gezocht
Schilderwerken in Antwerpen | Schilder Deurne | Schilder offerte | Schilder offertes aanvragen | Decoratieschilder gezocht | Decoratieschilder Antwerpen