Leg uw project in de deskundige handen van
David Guns

guns-schilderwerken-david-gunsZelfwerkend zaakvoerder David Guns heeft een opleiding genoten in de schilder- en bouwafwerking. Sinds hij ook professioneel actief is in de sector, heeft hij veel ervaring opgedaan die eraan bijdraagt dat u als klant kan rekenen op degelijk uitgevoerd werk.

Guns Schilderwerken uit Wommelgem heeft vele projecten tot een goed einde gebracht, waaronder herenhuizen, burgerwoningen tot ook hedendaagse moderne schilderwerken.

Kiezen voor Guns Schilderwerken is kiezen voor kwaliteit en ervaring. Schilder- en decoratiewerken is al 10 jaar lang mijn passie. Ik ben niet alleen gespecialiseerd in schilderwerken maar bied daarnaast een totaalpakket van verschillende diensten aan.
Zo kan u bij mij ook terecht voor uw decoratie of renovatiewerken.

 

Ik volg de hedendaagse trends en de recentste ontwikkelingen op de voet, waardoor ik u binnen-en buitenwerken kan opknappen met moderne materialen en actuele technieken. Op basis van uw wensen verwezenlijk ik de perfecte aanblik van uw woning. Dit alleen met kwalitatieve producten naar ieders budget.

Onze schilder- en behangwerken zijn steeds met de hoogste zorg en professionaliteit uitgevoerd.

Het voornaamste doel is dan ook een perfect resultaat waarbij de wensen van de klant centraal staan en ik ben pas tevreden als u dat bent.

Perfectie is bij schilder-en decoratiewerken Guns een must!

Ik garandeer u de beste kwaliteit en een persoonlijke service.